Easter

Påskafton idag, och det betyder att vi åker hem till släkten för att äta en herrans massa påskmat och äggjakt. Får se hur mycket jag klarar innan jag somnar, har inte direkt sovit så mycket på sistone. Har suttit uppe hela nätterna och kollat på pretty little liars. Nu är jag iallafall klar med säsong 1, och halvvägs på säsong 2. Helt cp, denna serie gör mig galen. Jag är helt beroende. 
Hoppas ni får en fin påsk! 
puss ♥


19.56

Vaknade upp i farmors soffa, och ska om ett par timmar lägga mig där igen. Finns lite som slår min farmor, hon är så himla grym. 

Dagen har vart väldigt seg. Kollat på en sjukt häftig film på fysiken, redovisat min bok på engelskan samt kollat på farväl bafana, försökt att fatta oxidationstal på kemin, plågat mig igenom idrotten som bestod av volleyboll och hinderbana och vart ute och gått i vårsolen. Nu ska jag snart mysa med farmor framför Sveriges mästerkock.
puss ♥


Tog en annan buss

Packade ner lite kläder, tandborsten, mobilladdaren och flyttade hem till farmor. Så här är jag nu. 

Idag har jag vart arg hela dagen, och inte blev det bättre när min klass bestämde sig för att vara otroligt dryg på tekniklektionen, plus att jag slog i huvudet i en värmepump under samma lektion. Kommer få en sån fet bula, så ser ni en enhörning, är det troligtvis bara jag. Nu ska jag gå och tjata med farmor.
puss ♥


Du är det finaste jag vet


Dagen var bra. Fick både A och F på de senaste spanskaproven. Inte för att jag blev speciellt överraskad av att få F på läsförståelsen, men det blev nog Daisy. Tur att det var F i spanska och inte i matte, för då hade jag nog hoppat från ett höghus. Dagen har iallafall bjudit på skratt, andragrads polynomer, så klart inte i kombination, missa bussen, nästan ramla på bussen, pretty little liars och våfflor. Nu ska jag kolla på Familjen Annorlunda, måndagens höjdpunkt. 
puss 

Jag ska dansa fastän hjärtat brister

Denna helgen har jag varit riktigt produktiv. Jag har läst ut min engelskabok och skrivit presentationen till den, räknat matte, skrivit på min otroligt spännande redovisning om fusionskraft, gymmat, bakat, sprrungit runt i stan med bästie, övningskört och börjat kolla på pretty little liars. Kände att det var dax att följa strömmen, har hört att man kommer längst då.
puss ♥

Vi dansar och du har så mjuka läppar

Vill bara hoppa, dansa och sjunga. Skrika av lycka och gråta för vilken anledning som helst, förutom för att jag är ledsen. Detta är precis vad jag ska göra på peace & love i sommar. Idag är det bara 95 dagar tills festivalen drar av stapeln, och jag är lyckligare än någonsin. Alla dessa hålen i hjärtat, läker på något vis när jag tänker på denna sommaren. För en gångs skull ska inget, eller ingen få stoppa mig från att vara lycklig. 

Förutom än att få ett mejl fyllt av förhoppningar, har dagen bestått av att flumma mig igenom skoldagen, käka både pizza, hamburgare, kakor och glass, umgåtts med mina fina, spelar Amnesia och nästan skitit ner mig och skrattat. Nu ska jag fortsätta att dansa till Markus fina låtar.
puss ♥
 

Lycka i form av ett mejl


När allting var perfekt

Blir så sjukt glad av att kolla på alla dessa gamla bilder från skolavslutningen, suck-middagen och Skara sommarland. Helt cp vad lycklig jag var när dessa bilder togs. Åhhhhh 

Mänsklig värme snälla kom närmre

Idag har jag tävlat i matte, räddat världen i frågor om framtida energikällor, varit på pappas jobb och kollat på häftiga maskiner, köpt kakor och myst framför brasan. Åh vilken bra dag.
puss 
 

När man släpper taget tar man steget

Åhh Markus Krunegård jag älskar sig. Vackra människa. ♥ 

Jag vågar inte hålla din hand

Bloggen har legat död nu i ett par dagar, har inte haft tid till att blogga. Eller snarare så blev det bortprioriterat. Nu är iallafall fysikprovet över, så nu är jag back on track. Den senaste dagarna har jag bara pluggat och rört till livet en aning. Eller ja, inte bara en aning utan rätt rejält. En flygbiljett långt, långt bort hade inte suttit helt fel nu. Sätta mig på ett flyg och aldrig mer komma tillbaka till hålan där jag bor. Ja tack. 
puss 

Åren har nog slitit hårdare på mig

En fin lördag bestående av fysikplugg klockan sju på morgonen, häng med Warra, frukt, choklad, skratt i massor, två skräckfilmer och att gå ensam och paranoid hem i mörkret. Hehe.
Puss 


Jag tror vi flyger

Idag har jag och Dannie gjort rätt. Hjälpt en vän som först kommer hata oss, men på lång sikt förhoppningsvis vara tacksam. Efter den goda gärningen åkte vi hem, och satt i mitt kök och skrattade och pratade i timmar. Har alltid lika kul med dig. Plugga som jag hade tänkt att göra idag får jag göra på söndag. För imorgon ska jag träffa min andra halva.
puss 

Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

Nu var äntligen kemiprovet över för den här gången, men än får jag inte vila. Nästa vecka väntar fysikprov, och det innebär en herrans massa plugg. Så ligger det till på pluggfronten för tillfället. 

Idag har jag haft en helt vanlig dag, med skola och allt vad det innebär. Fick dessutom tid på bussen hem att drömma mig långt bort, samtidigt som jag hade Håkan på högsta volym i öronen. Kände att det var precis det jag behövde just nu. Jag har vart alldeles för arg på allt den här veckan. Nu ska jag försöka att hålla humöret uppe, för i helgen väntas trevligheter. 
puss ♥

Jag kommer älska dig när jorden gått under

Det första jag tänkte när jag vaknade imorse var, nej nej och åter nej. Ville slå sönder väckarklockan och bara gå och lägga mig igen och aldrig mer vakna. Ja det kändes ungefär så. Jag är så sjukt trött på snubbla runt på ställen där jag inte passar in. Det gör ont att vandra igenom livet och aldrig känna att man har hittat rätt. Jag är så sjukt trött på att folk tror att jag är efterbliven för att jag inte säger så mycket. Till er vidriga människor har jag bara en hälsning, DRA ÅT HELVETE! ursäkta språket, men frustrationen är stor. Eller ja, det gör mig mest ledsen. Önskar jag hade lättare för att öppna upp och släppa in människor.

Det som fick mig att överleva dagen var Håkans nya singel, det kommer aldrig va över för mig. TACK ÄLSKADE FINA BÄSTA VACKRA DU. I sommar möts vi baby och då blir det fest. Förövrigt bestod dagen av att fundera över varför det regnar i regnskogen, skriva om vad jag definierar som svenskt, spinning på friskis, plugga kemi på mammas jobb, utvecklingssamtal med en något förvirrad mentor, käka hambugare från Munchies och att kolla på Sveriges mästerkock. 
puss 
 

You built up a world of magic

Tisdagen den tolfte mars. Ännu en dag som har passerat utan att någonting har hänt, och det är precis de. Ingenting händer. Det är nu jag ska vara ung och dum, men istället sitter jag hemma och pluggar i timmar, varje dag. Jag vet att på lång sikt kommer jag tjäna på att jag sliter nu, men det hjälper inte. just nu är mina mål så oändligt långt borta. Tiden går och för varje dag som går blir jag äldre och antagligen klokare, även fast det inte känns så. Det enda jag har insett den senaste tiden är hur otroligt osynlig jag är. Det enda jag vill just nu är att komma härifrån. Långt härifrån. Vill börja det liv jag och min bästavän har planerat så noga. Alla äventyr vi ska ut på och vårt hotell i Thailand vi ska bygga. Finns inget jag hellre vill just nu.


She lives in a fairy tale


Dagen har bestått av sovmorgon på grund av inställd lektion, planera sommaräventyr med mina fina klasskamrater, muntligt prov i spanska, suttit helt ensam på bussen hem, kemiplugg, mys i soffan framför Familjen Annorlunda och lite filosofi.
puss 

Jag målar ett hjärta i ett knastrande grus


Idag har jag vart och hälsat på mormor, lyssnat på gammal musik av Jimmy Jansson som jag förövrigt var sjukt kär i när jag var mindre, pluggat lite kemi, gymmat med bästie, kollat på det bästa programmet som någonsin skapats, Bones och pratat om årets semester som troligtvis bär av till Österrike och den Italienska kusten. Perfektion. Idag har jag tur, söndagsångesten tycks ha glömt bort mig. Enda gången man är glad över att vara bortglömd. 
puss 

Heartbreak hotel


Grattis älskade mamma!

Idag är det den nionde mars, och det betyder att det är mammas födelsedag. Grattis tusen gånger om älskade du. Du är det mest värdefulla jag har. Förutom att fira mamma har jag pluggat kemi och läst i min engelskabok. Riktigt spännande dag, ja ni ser ju bara vilket farofyllt liv jag lever... det positiva är iallafall att jag har fått en massa gjort. Nu börjar snart mello, så ska nog kolla på de. Ikväll hejar jag på Yohio, han är lätt den grymmaste som har vart med den här säsongen. Sverige kan behöva något nytt och fräscht.
puss 
 

Where did I go wrong, I lost a friend


Fick A på teknikprovet, inställd svenska, slutade 12, tårtbuffé med mina fina, promenad i det soliga vädret och att träffa en älskad vän vars liv spårat ur totalt. Detta var ungefär min dag. Kan inte säga att jag är glad, snarare tvärt om. Det gör så sjukt ont att se han som jag innan umgicks dagligen med ha blivit såhär. Jag önskar verkligen att det fanns någonting jag kunde göra för dig. Även fast du och jag i stort sett alltid bråkar, så bryr jag mig om dig så sjukt mycket. När det väl kommer till kritan skulle jag nog säga att jag älskar dig, eller iallafall älskade dig. För allt vi var, och allt vi har gjort tillsammans. Vill bara att du ska komma ur skiten, innan det är försent. Asså åh varför sket sig allt när vi började gymnasiet, orkar inte med att vara så långt borta från något så nära. 
 

En dag ur mitt fabulösa liv

Torsdagen den sjunde mars, en bra dag bestående av sovmorgon, blå himmel, jeansjacka, en liten träff med vår käre konung Karl den sextonde Gustav, att vandra genom stan i jakt på en glass, som jag aldrig hittade och att plugga spanska. Kan inget annat säga än att jag är glad, och tanken på att det redan är fredag imorgon gör mig ännu gladare.
 

Bilden på rätt håll är så mainstream


För dig ska jag göra det tusen gånger om

Idag hade jag en sån där pluggdag. Har nu iallafall pluggat kemi i 5 timmar, så nu snurrar hela rummet. Eller aa, om jag ska vara ärlig så snurrar det mesta. Drar snart in till stan för att gymma med bästie. Inte för att jag är speciellt taggad på det, men bastun efterår är rätt najs. Det enda jag vill just nu är att tiden ska gå, för jag har hört att man med tiden får svar. 

Försvinn ur mitt liv älskade du


Livet går vidare, men jag stannar kvar

Dagen bestod av att jag och Alice gick till gamla skolan och hälsade på min älskade Bengt. Helt cp vad jag saknar honom. Åh jag vill tillbaka, vill gå i nian igen. Även fast högstadiet var värsta tiden i livet saknar jag det. Efter det gick vi iallafall och käkade kinamat och sedan pluggade vi fysik hela eftermiddagen. Bra tisdag.


Jag får liksom ingen ordning

Åh har mest lyssnat på Lars Winnerbäck idag. Hans texter är på pricken perfekta. De är så ärliga att det gör ont. Skulle jag träffa den mannen, skulle jag kyssa han rätt på hans God damn face.

Idag är det iallafall måndag, men vi kan kalla det fredag för jag är ledig imorgon och i övermorgon. Så cp skönt. Imorgon ska iallafall jag och bästis ut på äventyr.
 

När ångesten växer sig större

Det har varit en bra söndag, trots att jag mest har pluggat hela dagen. Det enda som snurrar runt i mitt huvud just nu är stål, nanomaterial och härdning. Förutom att plugga har jag varit ute och gått en stund nu på kvällen, var tvungen att rensa tankarna. Söndagsångesten är ett faktum, och för att dämpa den drar jag upp min älskade Håkan Hellström på högsta volym. Det funkar, lite iallafall. 

En fin söndagsmorgon


Kom ihåg mig då

När du har varit i alla vrår och du har testat allt som går och när du tröttnat. Kom ihåg mig då.

Svea, och jag tänker mest på sexan

Blev inte så jättemycket shoppat idag för min del, men jag är nöjd.


09.14

Igår var en bra dag. Hela kvällen var jag med mina vänner. Först käkade vi på mc donalds, som vi gör varje fredag, Sedan satte vi oss vid ett bord inne i passagen och åt godis, och blev så småningom utkörda av en otrevlig väktare. Hur som helst hade jag så himla kul, garvar flera timmar i sträck när jag är med dem. När jag kom hem spelade jag candy crush i flera timmar, slutade med att jag somnade med telefonen i handen och när jag vaknade nu morgonen hade jag fortfarande den kvar i handen. Hehe. 

Idag hade jag tänkt att jag skulle plugga hela dagen, men ändrade planer blev det när mamma föreslog att vi skulle åka till Lager 157. Självklart tackar jag inte nej till det, så plugga får jag försöka göra ikväll.
puss


RSS 2.0