Mitt liv är över


Jag älskar dig så mycket att jag hatar mig


You mean more than the world does to me

Torsdag idag, och det betyder sovmorgon till tjugo i tio. När jag tittade ut genom fönstret såg jag även att solen sken lika fint idag, så därför gick jag tidigare till bussen bara för att få stå ute i det fina vädret en stund. Även fast torsdagar är en av de segaste dagarna på veckan gick det ganska snabbt, drömde nog mest. Imorgon är det iallafall fredag, bästa dagen på veckan och den ska jag som enligt tradition spendera med de bästa jag vet. Puss

För bra för att vara sant

Slänger in en solig morgonbild.


Allting går upp för mig när solen går ner

Asså åh ser ni bilderna eller?! helt sjukt vad jag längtar till sommaren och allt vad den har att erbjuda. Fick iallafall ett smakprov på våren idag, så underbart. När vi gick till idrotten kände man verkligen hur solen värme. En sån fin känsla. Dagen har hur som helst varit bra, och jag är glad. Nu ska sätta mig med plugget ett tag. Puss dårå!

Marry me baby


Vi har blivit som dom som aldrig får bli

Vaknade upp glad idag, och ännu gladare blev jag när jag tittade ut genom fönstret. Klarblå himmel och solen sken. Började dagen med att ta det lugnt, äta favoritfrukost, sjunga gammal Disneymusik över hela huset och umgås med kissen. Sedan pluggade jag några timmar. Känns bra, har fått en massa gjort. Ståluppsatsen är klar, teknik och spanskaprovet har jag under kontroll och fysiken förstår jag. Har även sökt sommarjobb på pappas jobb, så nu håller jag tummarna för att jag får de. Nu ikväll ska jag bara mysa framför teven. 

Det är dags att tänka om


Det började bra men slutade i besvikelse

 
Dagen började bra. Slutade men en sur Anna. Blir la inget Spanien i höst.

Vad jag bryr mig om nu är att få ut dig ur skallen


/tumblr

Favoriten just nu


Söndag

Idag har jag mest suttit instängd på mitt rum. Pluggat och försökt att bli frisk är det jag mest har hållit på med. Kul söndag. Nej, men ibland behöver man det med.

My universe will never be the same


Lite finare


Laddade ner en app och vipps ser min telefon ut såhär. Lite roligare, lite finare.


RSS 2.0