Wish list

+ fler hål i öronen
+ prenumeration på Illustrerad Vetenskap
+ inlines 
+ råtta, som ska heta Teodor
+ råttbur
 
Fyller ju faktiskt år om 36 dagar, så kände att det var lika bra att börja skriva på önskelistan 

Du är ju allting

Hopplös måndag, fylld med tusentals ord i fulla dokument. Imorgon är det Valborg, då är det grillning med fina vänner som gäller. 
 

Snubblade runt och hamnade här

Spenderade eftermiddagen och kvällen med bästa Patricia. Vi gick mest runt och pratade om allt som hör livet till, för att sedan hamna på Yohios signering av hans nya platta. Grym kille, så himla bäst. Detta blev en bra fredag, med mycket djupa konversationer. 
puss ♥

Vet exakt vart jag är men vilse ändå

Springa, sprang, sprungit. Tog tag i mig själv och drog ut på en springtur i skogen. Drog upp musiken på så hög volym att jag inte ens kunde höra mina egna tankar. Ganska skönt att komma bort från de ett tag. När jag tillslut inte orkade mer, satte jag mig ner och filosoferade om livet en stund. Efter en dag som denna, fylld med prov och plugg var detta precis vad jag behövde.  
puss ♥

Med tungan utanför

Prinsessan Tess av kungariket Annas hjärta. Kvinnan i mitt liv ♥♥♥
 

kommer nog alltid älska dig

/tumblr

om du bara gav mig en chans

Inte bloggat på ett tag nu, för jag antar att jag haft bättre saker för mig. Fredagen spenderades iallafall med mina fina, lördagen gick åt till att byta däck på bilarna, på lördagskvällen hade jag pyjamasparty och sleepover med mina älskade klassisar, söndagen städade, pluggade, sprang och gymmade jag mest, och idag måndag har jag vart i Linköping på tre viktiga små möten. Jobbet är spikat och mina arbetsuppgifter är riktigt häftiga, fick ledigt för peace & love och läkarna hade rätt positiva nyheter. På eftermiddagen åkte vi hem till min kusin, som jag ska få bo hos i sommar. Så sjukt liten, men mysig lägenhet. Åh så bra. 
puss ♥

Pappa far farsan

Helt sjukt vad min farsa är snygg. Finner inga ord!


Ibland är en lögn det finaste man har

Trots att dagen inte bjudit på så värst mycket utöver det vanliga, har den vart bra. Hela eftermiddagen har jag suttit i pappas säng och skrivit om allt och ingenting. Det är helt klart det bästa jag vet. Får passa på att vara där när han inte är hemma, för just nu är han nämligen i Ryssland. Nu på kvällen har jag mest ätit revben och spelat Cluedo med mamma och syster. Så himla mysigt, trots att alla min familj har en tendens att bli otroligt tävlingsinriktade. 
puss ♥


Det är försent för kärlek ren som snö

Lite bilder från helgen...

Denna helgen har jag mest legat hemma i min säng och inte gjort någonting. Har bara pluggat lite andragradsekvationer, förberett det sista på mitt svenskatal, som förövrigt gör mig deprimerad, pratat om saker som hör vuxenlivet till och gymmat. Ikväll är det the mentalist, åh så bra.
puss ♥ 

Det gör ont att veta men lika ont att undra

Ska spendera sommaren i min kusins lägenhet i en stad jag inte känner, men kommer lära känna. Ska springa runt på gator jag just nu inte vet finns, men senare aldrig kommer glömma. Känner på mig att detta kommer bli en sommar jag sent ska glömma, och det skrämmer mig. För när en bra sak händer mig, händer tusen dåliga. Ledsen för negativiteten, men jag står just nu inför ett antal jobbiga beslut som gör mig förvirrad. Jag är bara 17 år, men känner mig som 40. Min komplexa hjärna tänker alldeles för mycket.
 

Vill du ha en idiot lägg din hand i min

”Du kanske aldrig når dit du vill nå, men du når mig. Du kanske aldrig får den du vill få, men du får mig.”  

Vill mest hoppa runt och sjunga för just nu är jag på så himla bra humör. Dagen har vart så bra, och innehöll otroligt fina saker. Kvällen och eftermiddagen spenderades hemma hos Dannie, med mina efterblivna vänner. Vi låg mest i hennes säng och skrattade och pratade om allt mellan himmel och jord. Älskar verkligen sånna här dagar, vet allvarligt talat inte vad jag skulle göra utan dem. Vi började iallafall planera våran road-trip genom Europa, som vi ska ha när vi har blivit lite äldre och ett körkort och en bil rikare. En annan bra sak med dagen var Håkans två nya singlar, pistol och valborg. Så galet vackra och ärliga. Idag fick jag dessutom ett jobb. Ett riktigt jobb, långt bort men som ger mig stora möjligheter och fett med cash. Fattar det fortfarande inte, varför jag? men hur som helst är jag så otroligt tacksam. 
puss ♥ 

Tur att inte allt här i världen är äckligt fult

"universum är ett monster, men det har sparat dig och mig och jag gör vad som helst för att få ditt liv att verka bättre" - Håkan Hellström


Universum är ett monster

Hittils har veckan bestått av mest bara matte, men från med igår var matteprovet över. Firade den första pluggfria dagen på länge, med ett långt pass på gymmet med Warra och Linus. Jag och bästie började med 30 day squat challenge, o herregud säger jag bara. Jag kan seriöst inte gå, och det blir bara värre, men jag antar att det kommer vara värt det, när jag förhoppningsvis får min squatrumpa, hihi.
puss ♥

Snart så

LÄNGTAR TILL SOMMAREN DÅ JAG SKA ROCKA PEACE N' LOVE MED DESSA MOTHERFUCKERS!

Tumblr


Ensamhetens bombplan bombar hela natten

Åh vilken fin dag. Hela förmiddagen gick åt till att övningsköra fram och tillbaka från sopptippen, med en massa skit som skulle slängas. Efter det körde jag rally i skogen i 2 timmar. Älskar att köra bil, älskar känslan att för engångsskull ha kontroll över någonting, älskar att bara köra runt överallt och ingenstans med pappa. När jag sedan kom hem satte jag igång med att plugga matte, och här har jag suttit sedan dess. Nu ska jag kolla på pretty little liars, måste bli klar med säsong 3. hihi. 
puss 
 

Hemma börjar nästa dag - Markus Krunegård

Mittenlinjen av vägen försvinner under bilen
mil för mil genom Nevadaöknen
Coyotes i natten som värsta westernfilmen
en roadie röker gräs vid ratten
Hemma börjar nästa dag

Saknaden är näven, träffar i magen
jag som aldrig frågar innan vad nåt kostar
Ensamhetens bombplan bombar hela natten
det är värsta attacken
Hemma börjar nästa dag

Min dotter känner knappt igen mig
när jag kommer hem med flygplatspresenter
Fan heller att jag blir som min far
men nu är jag rädd att jag är likadan

San Francisco, Highway 1, Big Sur
sånt jag drömde om och trodde att jag levde för
Står och andas ut och in ricker runt det i en ring
ikväll vill jag känna ingenting
Ser du satelliten, ja den närmast månen
innan du somnar, tänker du på mig?
Hör du mina böner dom på båda språken
innan du somnar, tänker du på mig?

Min dotter känner knappt igen mig
när jag kommer hem med flygplatspresenter
Fan heller att jag blir som min far
men nu är jag rädd att jag är likadan

Min dotter känner knappt igen mig
när jag kommer hem med flygplatspresenter
Fan heller att jag blir som min far
men nu är jag rädd att jag är likadan
Likadan som min far

Dear Romeo

Idag har jag mest levt det hårda livet som slav. Sprungit runt med kartonger, hängt upp gardiner, städat och rensat ut ett förråd fyllt med gamla grejer som troligtvis var antika, men inte ett dugg värdefulla. Dagens mest spännande ögonblick var nog när jag hittade en gammal tidning från 1 juni 1990. Sjukt kul att den stora skandalen just då var att ingen ville åka till Italien på semester för att de var rädda för Maffian, hehe. Nu är iallafall inköpslistan klar och jag är redo att åka till Ullared imorgon. Wiihoo! 
puss 

onsdagen den tredje april

"For me you'll always be eighteen and beautiful"

Idag mår jag mycket bättre, så åkte därför hem till farmor för att hjälpa henne tvätta. När tvättningen äntligen var klar, åkte vi på en second hand-rundtur i stan. Fyndade ingenting, men det var bra ändå. Förövrigt har dagen bestått utav lite matteplugg, försöker tränga in lite då och då, när jag får tid över.
puss 

Men jag frågade ju inte


Idag blir det tredje dagen som jag knappt lämnat sängen. Ligger mest hemma och spyr. Är iallafall på säsong 3 av pretty little liars, men borde verkligen inte kolla såhär mycket. Drömmer att jag med i serien, sjukt obehagligt. Blir jag inte frisk snart vet jag inte vad jag gör, blir galen och deprimerad av att ligga nerbäddad som en mumie bakom nerrullade gardiner på det här viset. Det värsta är att när jag är ensam med mig själv såhär mycket börjar jag tänka på saker som jag lovat mig själv att aldrig mer tänka på, som tur är har jag kissen här som jag kan krama hårt när alla känslor bubblar upp till ytan. 
puss ♥
 
 

I've never opened up to anyone


RSS 2.0