När jag sluter mina ögon

...ser det ungefär ut såhär.
 

These words are all we have

Efter en bra vecka fylld med äventyr åker jag nu tillbaka till Linköping och allt vad det innebär. Om jag inte visste bättre skulle jag nog säga att jag älskar mitt jobb, men liksom vem fan älskar att jobba? antagligen ingen. Så jag säger väl istället att jag är stormförtjust. Denna veckan har även jag och Emelie planerat lite vi ska göra, så aa det är fint att leva just nu. Hejdå äckliga Habo!

En författardröm

Inatt satt jag uppe alldeles för länge och skrev på något som ska likna en novell. Helt cp, vad jag älskar att skriva. Allt det där förbjudna som helst inte ska nämnas, känns så bra att få ut i ord. Finns inget bättre än när fingrarna dansar över tangentbordet i en sådan rasande fart att man knappt hinner med. Ju senare klockan blir, ju ärligare blir det. Ju finare blir det. Hihi, hejdå
 

Ryan Adams - Wonderwall

Today is gonna be the day
That they're gonna give it back to you
By now you should've somehow
Realized what you gotta do
I don't believe that anybody
Feels the way I do about you now

Backbeat the word is on the street
That the fire in your heart is out
I'm sure you've heard it all before
But you never really had a doubt
I don't believe that anybody feels
The way I do about you now

And all the roads we have to walk are winding
And all the lights that lead the way are blinding
There are many things that I
Would like to say to you
But I don't know how

I said maybe
You're gonna be the one that saves me
And after all
You're my wonderwall

Today was gonna be the day
But they'll never bring it back to you
By now you should've somehow
Realized what you gotta do
I don't believe that anybody
Feels the way I do
About you now

And all the roads we have to walk are winding
And all the lights that lead the way are blinding
There are many things that I
would like to say to you
But I don't know how

I said maybe
You're gonna be the one that saves me
And after all
You're my wonderwall
You're my wonderwall
You're my wonderwall

svenska är fint

Mina favoritord
vacker betydelsefull förtrollande snubbla liljekonvalj midsommarnattsdröm humla äventyr bedårande popcorn magisk slumra lycklig ärlighet tusensköna vårbris sommarstuga vindruva ekvation disig kärlek snö ensamhet oförklarlig juni biograf geléhallon överraskning poesi eufori upptäcksresa Göteborg spegelbild fluffigt kattunge smärta fredagkväll författare kram hammock mamma intellekt duntäcke marinblå luftballong sväva förgäves segelbåt  smultron halm hopp kämparglöd silver äng fridfull


En midsommarnattsdröm

"Ge mig en kyss innan du går, att bygga en dröm på."

När allting känns så himla bra, och man bara njuter av allt. Så känns det just nu. Jag och Warra strövar mest runt, överallt och ingenstans och har det bra. Skrattar bort allt som någonsin gjort ont. Nu jävlar är det sommar!
puss ♥

När allting går vägen

Tårta jag gjorde idag...

Sen sommarlovet började har jag hunnit med ett antal grillningar, jobb, träffa nytt folk, Linköping, Midsommarfirande och sleepover med fina vänner. Jag har gjort ett antal saker jag aldrig tidigare gjort, och faktiskt lyckats. Så för tillfället är jag rätt glad. Så sjukt att allting känns så mycket bättre när jag inte är hemma, men så är det. 

Egentligen skulle jag vart ledig hela nästa vecka, men imorgon åker jag upp till Linköping över dagen för att gå på en föreläsning. Men det gör inte så mycket, gillar ju att vara där. Resten av veckan ska jag umgås med bestie varenda dag. Ser verkligen fram emot det, jävlar vad roligt vi ska ha. 
puss ♥
 

Jag faller, tar du emot mig?

Har hört att de senaste använda smileysarna talar om hur livet är för tillfället, skulle säga att det stämmer ganska bra. 

Något av det vackraste jag någonsin hört






Livets teater lämnar dig tom och full av hål

 

Två dagar, sen frihet

Ojjdå, nu var det ett tag sedan jag skrev något här. Antar att jag tappade lusten, och livet kom emellan.
"Kom igen nu ungdomar, nu kämpar vi enda in i kaklet."
- Jag var inne i kaklet för längesen. Om jag försöker så mycket mer går jag nog snart igenom väggen, men nu är allt klart för iår. Jag klarade det.

Nu är det i alla fall bara två dagar kvar till sommarlov, fyfan vad skönt. Jag har redan börjat packa allt jag ska ha med mig till Linköping, eftersom jag åker upp dit i helgen. Ska ta med mig cykeln, för utan den klarar jag mig inte. Jag har även gjort en ny spellista, och med den är jag oslagbar. Denna sommaren ska ingen eller inget få stoppa mig från att vara glad. Den jäveln som ställer sig ivägen, cyklar jag över. 

Denna senaste veckan har jag även pratat med en gammal kär vän, men som nu inte är särskilt kär längre. Han kan mest dra åt helvete. Vill seriöst aldrig mer se honom. Fuck you, åsna! Har även firat min födelsedag med mina girls. Fick en resa till Göteborg, bättre än så blir det nog inte. Samma dag träffade jag även en annan vän, och vi dansade mest på Rix fm-festivalen. Är dock inget större fan av någon av dem som var där, men vad gör det?!

Nu ska jag gosa ner mig i sängen och sätta på en film. puss ♥

RSS 2.0