Glädjetårar

Vet inte riktigt hur jag ska börja, för jag har så himla mycket att säga. Idag fick jag världens finaste överraskning, av världens finaste tjejer. Sara, Hilda, Fredrika, Ebba, My och Matilda. Vet inte hur jag ska kunna tacka er tillräckligt, för allt ni har gjort. Aldrig tidigare har någon gjort något sånt här för mig, och det betyder så himla mycket. När jag skriver det här nu, gråter jag som en himla bebis, men det är för att jag är så otroligt tacksam. Ni är sån kärlek, och jag skulle inte fixa att gå till skolan varje dag om jag inte visste att ni är där. Jag vill inte att tiden ska gå, för det betyder att jag snart börjar tvåan och en helt ny klass. Den tanken skrämmer mig mer än något annat just nu. Detta året har varit så turbulent, allting har gått upp och ner, men när jag umgås med er börjar på något sätt allting läka. Det kanske inte alltid verkar så, men ni är verkligen bäst. Love you guys ♥♥♥♥♥♥♥♥
 

Come on skinny love


"Come on skinny love just last the year" - Bon Iver

I shut the world outside

Ett Disney-maraton blev till en sen promenad längs Vättern medans skratt fyllde luften. Hängde så klart med mina tjejer. Vi såg dock bara Monsters Inc och Det levande slottet, men vad gör det. Kul hade vi iallafall. När jag kom hem idag satte jag mig med matteboken i knät, och här ska jag sitta ett tag nu. 
puss ♥

You're my wonderwall

Gårdagen spenderades med mamma och syster i fina Göteborg. Vi sprang runt lite överallt och bara hade det bra. Dagens bästa köp var helt klart Håkans nya poster, på nya albumet "det kommer aldrig va över för mig". Denna pryder just nu min vägg så fint. Fick även med mig några tröjor och ett par byxor hem. kände att det var på tiden att köpa lite nytt. Förövrigt har det inte hänt överdrivet mycket den senaste tiden, förutom allt plugg. Ikväll är det iallafall Disneymys som gäller, så fint.
puss 

Jag lever mellan raderna

De senaste två dagarna har bestått av så många bra saker. Igår var jag nere i hamnen hela kvällen och fixade med segelbåtarna, för nästa vecka börjar seglingen igen. Idag har jag som vanligt umgåtts med mina tjejer, även käkat glass och sjungit karaoke för full hals. Så bäst. För mig blir allting så mycket bättre när jag har fullt upp och inte hinner tänka på saker som gör mig deppig. En annan bra sak med dagen var att jag fick ytterligare ett sommarjobb. Denna gången på Östgöta städ. Hihihi, pengar! 
puss ♥

I'm still into you

Första maj. Hihihihi, och jag är så glad. Jag är glad för att jag hade världens bästa Valborg med mina fina tjejer. Jag är glad för att det har vart så himla fint väder idag. Jag är glad för att idag har jag faktiskt vart glad på riktigt. Jag är glad för att idag åt vi middag på altanen, för första gången i år. Jag är glad för att jag har vart ute och sprungit. Jag är glad för att det snart är sommar. Jag är glad för att sommaren kommer bli bäst. Aa ni fattar! 
puss ♥
 

En bild säger mer än tusen ord

/tumblr

RSS 2.0